top of page
  • Victor Amlé

Kon-Tiki-museet..


Victor Amle, kontiki museum,

 I 2014 var Kon-Tiki-museet begynnelsen på min inntreden i det praktiske livet i Norge.

Museet var beskjedent, ikke som de rike museene i Frankrike eller Italia, men det var nyttig å bli kjent med arbeidssystemet i de kunstneriske og kulturelle institusjonene i hovedstaden, Oslo.


Jeg begynte der etter å ha sendt inn CV-en min mens jeg bodde i Fredrikstad by.

Victor Amle, The Kon-tiki museum
The Kon-tiki museum in Bygdøy, Oslo.Jeg gikk inn med en energi som var større enn størrelsen på stedet, arbeidet var veldig morsomt og enkelt for meg. Min kunstneriske bakgrunn og min tidligere erfaring med arbeid i statlige avdelinger gjorde det veldig enkelt for meg, arbeid og oppgaver varierte og var med forskjellige avdelinger der.


Jeg jobbet med museets utstillingsaktiviteter, med alle avdelinger som trengte hjelp til å gjennomføre en idé, arbeid, prestasjon eller aktivitet, støtte for museets publikasjoner, til og med gjennomføring av utstillinger utenfor museet og mange andre doble oppgaver i løpet av et år.


Arbeidet var i en komfortabel miljø med respekt og verdsettelse for kunst og design. Dette skyldes effekten av en svært bevisst og respektert ledelse som behandlet utenlandske ansatte med respekt, i motsetning til hva som skjedde med meg og hva jeg så i andre museumsledelser!
Victor Amle
Designs prepared for the gift market in the museum.Victor Amle
A sample of the museum's publications.


Victor Amle


Victor Amle


Victor Amle


victor amle
With the director of the museum, and the artistic Chinese delegation that made the statue of thor heyerdahl.


Victor Amle, kontiki museum
The director of the museum with my artwork in one of the corridors of the museum.

Victor Amle, The Kon-tiki museum
Å jobbe med museets team og ledelse etterlot et godt inntrykk inne i min sjel, jeg var full av positiv energi, det var et perfekt arbeidsmiljø.


Sommeren 2015 forlot jeg museet og tok et skritt for å jobbe i et annet museum, det var grunnen til min omvurdering om mange ting jeg ikke var klar over.
Victor Amle, kontiki museum


Comments


bottom of page